UTDANNING

IPTA – International Personal Training Academy – tilbyr deg som vil utdanne deg utenlands den beste og mest omfattende utdanningen til lisensiert personlig trener som finnes på det norske markedet. Du får dessuten ta utdanningen i et unikt miljø i den fantastiske feriebyen Marbella på den spanske solkysten. Marbella er et av Europas heteste reisemål, med herlige strender og et livlig uteliv.

Utdanningen for å bli lisensiert personlig trenere består av to trinn som kan tas separat – og til ulike tider – eller som en intensivutdanning der du tar begge trinnene samtidig. På normal tid tar hvert trinn 10 dager. Intensivutdanningen varer i til sammen 15 dager.

Dagene er delt opp i en formiddagsøkt og en ettermiddagsøkt, som hver varer i fem timer. Formiddagen består oftest av praktiske økter på treningsstudioet eller utendørs. Ettermiddagen er hovedsakelig satt av til de teoretiske delene av utdanningen.

Forskjellen mellom å ta utdanningen på normal tid og som en intensivutdanning, er at du med en utdanning på normal tid har mer fritid og større muligheter til å nyte alt Marbella har å by på med strender og fornøyelser. Hvis du velger normal tid, har du to halve dager og én hel dag fri.

Hvis du velger intensivutdanningen, har du ingen fridager og tempoet er noe høyere. Men selv om du ikke har noen fridager, har du tid til å nyte Marbella i fritimene midt på dagen – mellom kl. 13.00 og 16.00 – og om kveldene. Fordelen med intensivutdanningen er at du blir fortere ferdig med utdanningen, og til en lavere pris

www.ipta.es
www.ipta.se

AKTUELT

Camp Phuket 2025 (NY)
14. - 23. januar 2025

Besseggen (Topptur)

Galdhøpiggen 2496 moh (Topptur)

Marbella Running Camp