Camp Phuket 2023
12.-21 februar 2023

En utvidet «Camp Phuket 2023» ligger nå ute og klar for påmelding – nytt av 2023 vil bli ytterligere utvidelser og opplevelser enn 2020 versjonen, premier fra både Polar, og våre samarbeidspartnere, i tillegg til Nordicfitcamp, så med andre ord en større camp, med flere opplevelser, giveaways og premier, samt øyhopping til øyer med svært begrenset publikumstilgang. Så med andre ord, mye å glede seg til.

Nordmenn elsker Thailand for både den gode maten og det varme klimaet, vi har valgt å legge til en god grunn til – trening og opplevelser. Vi tar det hele litt lenger, på våre camper er maten på hotellet vi bor, spesial bestilt, optimalt for vårt aktivtetsnivå, og prøvesmakt av NordicFitCamp.COM før dere ankommer – vi vet hvor mye dere tar dere ut i løpet av øktene, så her spiller matinntaket en viktig rolle for å kunne prestere under sterk varme og mye intens trening. Vi har også vegetarmat for de som ønsker det. Ved spesielle allergier, så må du ta kontakt i forkant av påmelding, så vi kan være sikre på at vi kan gi også deg den maten du trenger og vil ha.

«Camp Phuket» får dagene til å løpe av gårde, fylt med med morgentrening, og en timeplan inneholdene mye utradisjonell trening for dere som er vant med de ordinære treningstimene hjemme i Norge.

Flere av navnene på timene, vil nok gi deg en anelse om hva som er i vente; The Punisher, Calori Killer, «The Nordic FitCamp Challenge» ikke minst Budda Run, bare for å nevne noe. Om du ikke vet hva du helt går til – så kan vi trygge deg med at vi kan garantere deg en uke med fullstappet med intens trening, flere av de utenfor komfort sonen – men til gjengjeld – der er vi alle sammen, samtidig – så her står vi side om side, i alle utfordringene vi får – og løser de som et lag. Vi gir hverandre support, og får gode innføringer og forklaringer i forkant av alle timer og økter.

Vi legger opp dagene slik at vi også får mange timer på en av de finere strendene, Kata Beach. Dit kjører vi med felles transport før vi flater helt ut. Herfra har man også mulighet til å ta en longboat ut til en stille øy, kalt Freedom Beach, bilde fra Freedom Beach finner du under arkfanen BILDER. Her ute kan du nyte en kald kokkos nøtt eller bare finne roen, kanskje snorkle litt i det krystallklare vannet som Thailand er så kjent for. Det er mulig å kjøpe egen lunsj både på Kata og Freedom Beach.

Vi har også andre utfarter som innlemmes i timeplanen, båtur til de fineste øyene, kort tur til Phukets fineste utsiktspunkt for å se solnedgangen gå ned i sjøen. Mulighetene er mange.

Prisen er basert på 2 person i hver leilighet. Ønskes egen leilighet, kommer det et tillegg på 2900,- NOK for hele oppholdet.

Påmelding og betaling

Meld deg på via våre nettsider, depositum betales ved påmelding; VIPS til Nordicfitcamp.com  VIPS nr #567450. Beløp 4990,-

Legg inn koden «Earlybird» i rabattfeltet innen 19.april 2022.

Inkludert i prisen

Overnatting alle døgn på Signature Hotel.
Frokost og middag alle dager, med unntak av en frikveld.
Alle aktiviteter på timeplan. Transport til og fra alle aktiviteter og strand. Foredrag og
avslutningsmiddag.

19990,- NOK,

  JaØnsker du eget rom? (2,000,-)
  JaØnsker du egen leilighet? (2,900,-)

  * Ved å bestille aksepterer du samtidig å være kjent med at denne påmeldingen er bindende, og du bekrefter at du er over 18 år gammel.
  * Påmeldingen vil bli fakturert via mail med sms varsling ved mottatt bestilling.
  AKTUELT

  Camp Phuket 2023
  12.-21 februar 2023

  Marbella Running Camp
  30.april - 7.mai 2023

  Interna. PT utdannelse i Marbella
  7.-20.mai 2023

  Camp Bali
  Ingen ny dato satt