Camp Phuket

Vi har veldig lyst til å sette opp en av våre mest populære camper til Thailand igjen, men pga de store utfordringene flyselskapene har fått i kjølevannet av både pandemien, og krigen i Ukraina, så har vi opplevd ekstrem uforutsigbarhet i bestilte flyreiser, med hyppige endringer i både avreise og mellomlandinger på lange reiser. Flyprisene har i tillegg mer enn 3 doblet seg siden pandemien – så kort fortalt, velger vi å avstå fra så lange reiser, inntil markedet har stabilisert og normalisert seg, slik at vi kan få de fine turene vi er vant til å ha, uten ekstrem ekstrem prisøkning ut til dere som kunde, og potensielle kanseleringer underveis på reise.

Men vi lover – så fort dette endrer seg til det bedre og bra – så vil vi være på lufta igjen til Thailand.

Litt om campen generelt;

Nordmenn elsker Thailand for både den gode maten og det varme klimaet, vi har valgt å legge til en god grunn til – trening og opplevelser. Vi tar det hele litt lenger, på våre camper er maten på hotellet vi bor, spesial bestilt, optimalt for vårt aktivtetsnivå, og prøvesmakt av NordicFitCamp.COM før dere ankommer – vi vet hvor mye dere tar dere ut i løpet av øktene, så her spiller matinntaket en viktig rolle for å kunne prestere under sterk varme og mye intens trening. Vi har også vegetarmat for de som ønsker det. Ved spesielle allergier, så må du ta kontakt i forkant av påmelding, så vi kan være sikre på at vi kan gi også deg den maten du trenger og vil ha.

«Camp Phuket» får dagene til å løpe av gårde, fylt med med morgentrening, og en timeplan inneholdene mye utradisjonell trening for dere som er vant med de ordinære treningstimene hjemme i Norge.

Flere av navnene på timene, vil nok gi deg en anelse om hva som er i vente; The Punisher, Calori Killer, «The Nordic FitCamp Challenge» ikke minst Budda Run, bare for å nevne noe. Om du ikke vet hva du helt går til – så kan vi trygge deg med at vi kan garantere deg en uke med fullstappet med intens trening, flere av de utenfor komfort sonen – men til gjengjeld – der er vi alle sammen, samtidig – så her står vi side om side, i alle utfordringene vi får – og løser de som et lag. Vi gir hverandre support, og får gode innføringer og forklaringer i forkant av alle timer og økter.

Vi legger opp dagene slik at vi også får mange timer på en av de finere strendene, Kata Beach. Dit kjører vi med felles transport før vi flater helt ut. Herfra har man også mulighet til å ta en longboat ut til en stille øy, kalt Freedom Beach, bilde fra Freedom Beach finner du under arkfanen BILDER. Her ute kan du nyte en kald kokkos nøtt eller bare finne roen, kanskje snorkle litt i det krystallklare vannet som Thailand er så kjent for. Det er mulig å kjøpe egen lunsj både på Kata og Freedom Beach.

Vi har også andre utfarter som innlemmes i timeplanen, båtur til de fineste øyene, kort tur til Phukets fineste utsiktspunkt for å se solnedgangen gå ned i sjøen. Mulighetene er mange.

Prisen er basert på 2 person i hver leilighet. Ønskes egen leilighet, kommer det et pristillegg.

Påmelding og betaling

Vi kommer tilbake med oppdaterte priser og vilkår – når neste Thailand camp blir lagt ut.

Meld deg på via våre nettsider, depositum betales ved påmelding innen 24 timer etter mottatt faktura.

Inkludert i prisen

Overnatting alle døgn på Signature Hotel.
Frokost og middag alle dager, med unntak av en frikveld.
Alle aktiviteter på timeplan. Transport til og fra alle aktiviteter og strand. Foredrag og
avslutningsmiddag.

19990,- NOK,

  JaØnsker du eget rom? (2,000,-)

  JaØnsker du egen leilighet? (2,900,-)

  * Ved å bestille aksepterer du samtidig å være kjent med at denne påmeldingen er bindende, og du bekrefter at du er over 18 år gammel.
  * Påmeldingen vil bli fakturert via mail med sms varsling ved mottatt bestilling.
  AKTUELT

  Camp Phuket

  Besseggen (Topptur)

  Galdhøpiggen 2496 moh (Topptur)

  Marbella Running Camp