Camp Bali
(UTSATT - Ny Dato kommer 2021)

Bali, ofte kalt østens perle, og ikke uten grunn. Vakreste strender og frodig natur, samt et svært gjestfritt folk og service minded betjening. Vi skal utfordre deg i et litt annerledes miljø enn du kanskje er vant til fra tidligere. Vi kjører i gang også her med økter fra tidlig morgen, før vi samles til en koselig frokost og samvær på dette flotte stedet. Når frokost er fortært, så åpnes det for egentid og muligheter til å utforske denne vakre øya litt, i påvente av ettermiddagsøkten senere på dagen. Vi kan love høy treningsfaktor og intensitet, med annerledes rammer og omgivelser. De fleste kan sitte lenge å bare nyte sjøutsikten og roen, mens andre koser seg med utsikten fra en topp, ned mot de som ligger på stranden, mulighetene er mange.

Timeplan med aktiviteter og trening deles ut ved ankomst – men forvent doble økter daglig – så de fleste skal få nok å bryne seg på i løpet av et døgn, du bør ha et godt treningsgrunnlag for å få fullt utbytte av oppholdet.

Alt fra fulle adrenalin økter med høy puls, til mindfulness og streching. Hele spekteret er dekket.

Her stiller vi med det ypperste A-laget, og de mest erfarne instruktørene vi har – så vær forberedt, når vi trener, så TRENER vi, men til gjengjeld, når vi slapper av , så SLAPPER vi av også;)

Maten er i særklasse her på Bali – så er jo nesten verdt turen alene, så sunn og ernæringsriktig mat, trening og hvile, er den mest komplette gaven vi tror du kan gi deg selv, når det kommer til å

Vi har i tillegg dagsturer fra bosted til nærliggende severdigheter – så det blir mulig å få med seg litt annet enn ren trening noen av  dagene også.

Vi vil ønske deg velkommen til en 9 dagers drømme økter bestående av vakre strender, blå himmel og godt selskap, som har èn jobb – å motivere og inspirere deg til treningsglede og aktivitet sammen med oss!

Inkludert i prisen                                                                                                                                                                                                                                               
Alle aktiviteter og treningsøkter som settes opp på timeplanen.
Prisen er basert på to i dobbelt rom med adskilte senger.
2 foredrag og/eller workshop.

Overnatting i 7 dager med frokost og middag alle dager, med unntak av 1 dag.

Flybillett er ikke inkludert.

NB! Nordicfitcamp.com forbeholder seg retten til å gjøre de endringer som er nødvendig til enhver tid i forhold til eksterne aktører/vær etc.

Bestill reise 15990,-

* Ved å bestille aksepterer du samtidig å være kjent med at denne påmeldingen er bindende, og du bekrefter at du er over 18 år gammel.
* Påmeldingen vil bli fakturert via mail med sms varsling ved mottatt bestilling.
AKTUELT

Certified Nutrition Coach.
(UTSATT) Ny Dato kommer 2021)

Camp Phuket 2022
13.- 22. februar 2022

PT utdannelse i Marbella
5. - 17. okt 2021 (Engelsk)

Marbella Running Camp
Oktober 2021