Om oss

NordicFitCamp.COM er et heleid norsk selskap, med lang fartstid fra treningsbransjen og toppidrett. Alle involverte har dette til felles – som også er bærebjelken i våre produkter, høy kvalitet og kompetanse (EHFA lisensierte personlige trenere, Nivå 4) på alle som skal levere, som igjen skal gjenspeiles i våre kunders opplevelser hos oss.

Trening og aktiviteter.
Nordic FitCamp ønsker å dele av vår kunnskap og erfaringer via svært gode og erfarne instruktører med alle dere som deltar på våre camper. Vårt mål er at deltakerne skal få best mulig kvalitet ut av alle treningsøkter,foredrag og ikke minst det sosiale, legges det stor vekt på. De fleste som deltar på våre turer kommer alene og uten reisefølge – det perfekte utgangspunktet for å sosialisere med andre som reiser på samme måte. På våre camper blir alle kjent med alle – og det er slik vi ønsker det.

Vi har satt sammen et håndplukket team av kunnskapsrike, dyktige og erfarne forelesere og instruktører fra Norge, Sverige, England og Spania. Vi mener derfor at vi kan gi deg den beste opplevelsen med kunnskap og det trening har å by på.

Alle disse vil du få glede av å møte, når du reiser med Nordic FitCamp – enten alene, med venner eller familie. Vi satser på et bredt spekter av aktiviteter – men felles for de alle, er at du bør ha et godt treningsgrunnlag og ikke være fremmed for å yte ditt beste – vi støtter og hjelper alle.

Strender og trening
Våre destinasjoner i Marbella, Phuket, Bali og Los Angeles tilbyr alle optimale treningsforhold og i tillegg spennende severdigheter når vi har gjort unna dagens fysiske utfordringer. Det er nettopp derfor vi har valgt ut disse byene til dere, for en  aktiv bruk av kroppen, på din treningsferie. Reis hjem med fornyet energi og kunnskap, som du kan ha glede av lenge etter reisens slutt. Nye reisemål oppdateres fortløpende, så bare følg med.

Kontakt oss
Mail: post@nordicfitcamp.com

AKTUELT

Besseggen (Topptur)

Galdhøpiggen 2496 moh (Topptur)

Camp Phuket 2025 (NY)
14. - 23. januar 2025

Marbella Running Camp