Siste nytt
NYHET! Bali
Bali, ofte kalt østens perle, og ikke uten grunn. Vakreste strender og frodig natur, samt et svært gjestfritt folk og service minded betjening. Vi skal utfordre deg i et litt annerledes miljø enn du kanskje er vant til fra tidligere. Vi kjører i gang også her med økter fra tidlig morgen, før vi samles til en koselig frokost og samvær på dette flotte stedet.Vi har i tillegg dagsturer fra bosted til nærliggende øyer – så det blir mulig å få med seg litt annet enn ren trening 1-2 av dagene også.
NYHET! Yoga
Rebekah fant kjærligheten for yoga i 2013. Utdannet seg raskt for å kunne undervise. Hun forteller med egne ord; For å være helt ærlig tok jeg kurs og utdannelse for å starte 100% på min egen yoga journey. Det var min måte å vekke yogaflammen min som har vært et lite lys innerst inne. Nå brenner peisen varmt inni meg og jeg får så utrolig mye igjen for å undervise, se og oppleve med mine elever; latter, smil og progresjon. Om det er mentalt eller fysisk. Vi har alle noe å jobbe med. Vi blir aldri «master yogi» (utlærte) vi er alle like, bare på forskjellige plan på denne utrolig vakre reisen.
NYHET! Crossfit
CrossFit har elementer fra høy intensitetsintervalltrening, olympisk vektløfting, vektløfting, gymnastikk, kettlebells, calisthenics, strongman og andre øvelser. Så dette er en av de mest intensive treningsøktene man kan gjøre – ofte med en varighet på «bare» 30 minutter, men pulsen står nok i taket for de fleste med nødvendig innsats.Instruktøren driver eget Crossfitsenter i Marbella og er tidligere britisk marinejeger – så her er det full trykk hele veien, i skjønn forening med oppfølging og motiverende tilrop.
NYHET! PT utdanning
PTA – International Personal Training Academy – tilbyr deg som vil utdanne deg utenlands den beste og mest omfattende utdanningen til lisensiert personlig trener som finnes på det norske markedet. Du får dessuten ta utdanningen i et unikt miljø i den fantastiske feriebyen Marbella på den spanske solkysten.Marbella er et av Europas heteste reisemål, med herlige strender og et livlig uteliv.
AKTUELT

Besseggen (Topptur)

Galdhøpiggen 2496 moh (Topptur)

Camp Phuket 2025 (NY)
14. - 23. januar 2025

Marbella Running Camp