Crossfit Camp Marbella

Denne campen er laget spesielt for å  kunne imøtekomme alle. Vi vil gå igjennom grunnleggende teknikker for de mest typiske løftene, bevegelighet og andre momenter som er relevante, så her trenger du ingen forkunnskaper, men du bør ha trent regelmessig – og har du bakgrunn fra crossfit – så er det selvfølgelig bare positivt. Det blir doble økter hver dag,  oftest med en varighet på 90 min, en før frokost, og en før middag. Det vil selvfølgelig være en rød tråd med en naturlig oppbygning, samt utfordringer som bør matche de aller fleste, selv de mest erfarne. Så ingen trenger å bekymre seg for at de ikke skal få trent nok, eller hardt nok.

CrossFit har elementer fra høyintensitets intervalltrening, olympisk vektløfting, vektløfting, gymnastikk, kettlebells, calisthentics, strongman og andre øvelser. Så dette er en av de mest intensive treningsøktene man kan gjøre.

En typisk dag kan se slik ut;

Morgenøkt, så dusjer vi og spiser en lang frokost sammen. Stikker ofte på stranda etter å ha spist og slapper av der 3-4 timer før vi drar tilbake til hotellet og gjør oss klar til ettermiddagsøkta og eller foredrag. Middag pleier vi å spise i 119-1930 tiden, og så slapper vi godt av rundt bordet,deler historier og opplevelser og koser oss sammen. Det sosiale er en stor del av våre camper, og vi ønsker at alle skal kose seg på tur med oss.

Inkludert i prisen
Overnatting på Crown Resort Marbella alle dager
Frokost og middag alle dager, med unntak av en frikveld.
Alle aktiviteter satt opp på timeplan – presenteres ved ankomst.
Transport til og fra alle aktiviteter.
Foredrag.

Flybilletter er ikke inkludert i prisen.

Bestill reise 13,990,-

  JaØnsker du eget rom? (1,100,-)

  JaØnsker du egen leilighet? (3,500,-)

  JaTillegg for Laktat test 1,100,- (Camp-pris, normal pris(1,490,-))

  JaTillegg for max puls test 350,-

  JaTillegg for max puls test + Laktat test 1,250,-

  * Ved å bestille aksepterer du samtidig å være kjent med at denne påmeldingen er bindende, og du bekrefter at du er over 18 år gammel.
  * Påmeldingen vil bli fakturert via mail med sms varsling ved mottatt bestilling.
  AKTUELT

  Camp Phuket 2025 (NY)
  14. - 23. januar 2025

  Besseggen (Topptur)

  Galdhøpiggen 2496 moh (Topptur)

  Marbella Running Camp