Bosted

Crown Resort Marbella, Spania
Crown Resort Marbella ligger ca 1 times kjøretur fra flyplassen. Våre leiligheter er nyoppusset 2017 med topp moderne innredning. To soverom, beregnet på 3 personer pr leilighet. 1 soverom med to enkeltsenger og eget bad – soverom to er dobbeltseng med eget bad. Felles stue og oppholdsrom, kjøkken og terrasse. Kjøkkenet er fullt utstyrt til å lage mat utenom, også de ordinære måltidene, med både kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn og vaskemaskin hvor du kan få vasket treningstøyet ditt. Kort vei til matbutikk og andre lokale restauranter. På anlegget er det både innendørs og utendørs badebasseng, innendørs boblebad,badstue og biljardbord hvis man ønsker å søke litt skygge for solen en dag. Vi spiser både frokost og middag i dette komplekset i restauranten i første etg – godt synlig ved ankomst. Wifi kjøpes i resepsjonen for varighet på en dag eller tre, en uke etc.

Resepsjonen prater godt engelsk og er veldig service minded. Alle leilighetene blir vasket en gang pr uke under oppholdet. Vi er 25 minutter med bil fra Puerto Banus.

 

Signature Hotel Phuket, Thailand
Dette superkoselig og intime hotellet huser bare 25 rom – og når vi har camper her – har vi booket praktisk talt hele hotellet – så rammene rundt oppholdet bør være svært bra. Vi er etter mange besøk blitt svært godt kjent med dette familieeide hotellet – så relasjonen er svært god, og de anstrenger seg hver gang til det ytterste for å yte sin beste service og et godt tilbud til alle i som kommer. Det vil dere for merke. Signature Hotel ligger ca 1,5 times kjøretur fra flyplassen i Phuket, og ligger i et område som vi selv, og mange med oss kaller et trenings mekka. Området heter Chalong og er 15 minutter fra Patong sentrum/Kata Beach hvor vi ofte drar når vi skal på stranden. Leiligheten er basert på 2 personer pr leilighet – moderne stil og godt fungerende Wifi i hele området – også ved basseng og restaurant. Her spiser vi alle måltidene og maten er som tidligere nevnt, prøvesmakt og godkjent av oss i Nordic FitCamp.COM før dere kommer. Vi bruker tid på å sette sammen gode,mernæringsrike og ernæringsriktige måltider – med tanke på de harde fysiske utfordringen man skal igjennom i løpet av oppholdet.

Avslutningsfesten arrangeres på hotellet og rundt bassenget. De pynter til fest og de gjør virkelig sitt ytterste for at dette skal bli minneverdig – og et klarer de hver gang.

Vi er i gangavstand til alle aktiviteter, 2-3 minutter, med unntak av Budha Run som er en kjøretur på 10 minutter. Vask av klær leveres i resepsjonen og du vil få de vasket og brettet til bake dagen etter til samme tid som du leverte, koster 10 kr pr kg klær.

LeBua Hotel – Bangkok, Thailand
Dette 5-stjerners luksushotellet oser av kvalitet og luksus. Ligger midt i Bangkok og har du kjøpt denne ekstra pakken som en utvidelse en av våre Thailand turer – så vil du bli hentet på flyplassen og fraktet rett til hotellet. Det samme ved avreise hjem.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet og utsikt, rommene har svært høy standard – dette er et sted du virkelig kan slikke sårene etter en tøff periode med mye «hard-core» trening i Chalong. Hotellet har et flott utendørsområdet med basseng og solsenger, helt avskjermet og også et veldig bra gym – for styrketrening. Faktisk det beste jeg har vært på i tilknytning til et hotell. Det mest minneverdige på dette hotellet er likevel utsikten fra toppen av hotellet. Hollywood Filmen «The Hangover» ble spilt inn nettopp her, og når du kommer opp – så skjønner du hvorfor. Vi skal ikke prøve å beskrive det, så vi lar bildene tale for seg selv – men dette må oppleves. Å nyte en bedre middag i godt selskap, med utsikt utover hele Bangkok, uten tak over hodet – 66 etg over bakken. Ubeskrivelig. Baren likeså. Her går mobilen for tom for strøm etter mange runder med både selfies og utsiktsbilder, forståelig nok. Dette bør oppleves -og deles med andre.

AKTUELT

Camp Phuket 2025 (NY)
14. - 23. januar 2025

Besseggen (Topptur)

Galdhøpiggen 2496 moh (Topptur)

Marbella Running Camp