Albir Yoga Retreat (NY)
1. - 4. Mai 2025

Velkommen til lang weekend Yoga retreat i Albir!   Vi inviterer deg, og vil legge til rette for å  finne indre ro og balanse i en harmonisk setting. Med utsikt utover havet og  strendene langs Middelhavet, vil vi guide deg gjennom daglige yogaøkter som fornyer både kropp og sinn. Den fredfulle atmosfæren på stranden gir perfekte omgivelser for mindfulness og meditasjon, hvor lyden av bølgene skaper en naturlig rytme til din yogapraksis. Uansett om du er en erfaren Yogi eller nybegynner, er vår camp åpen for alle. Kom som du er, og la Albir’s naturlige skjønnhet,  og vår veiledning gi deg en unik opplevelse av velvære.

Aktiviteter og instruktører

Med oss på denne retreaten har vi vært så heldige å få med oss Sølvi Hildre, som er en erfaren og selvstendig Yoga instruktør. Sølvi er Yoga i både kropp, sjel og mind – så her får vi det beste av det beste. Sølvi vil holde våre Yoga klasser, og vil ta deg igjennom ulike timer som feks Yin Yoga, Power Yoga, Vinyasa, meditasjon og egne mobilitetsøkter. Her trenger du ingen forkunnskaper – dette er for alle, øvelser vil bli tilpasset og gradert etter nivå. Sølvi er også utdannet Personlig trener. I tillegg til Yoga, vil det også bli satt opp tilpassede styrke økter som gjøres i samarbeid med Personlig trener Dag-Anders Ludvigsen, Vi tar deg med på en uforglemmelig tur  til vakre utsikspunkter i Sierra Helada, hvor du kan puste inn den friske fjellufta, nyte utsikten og landskapet Albir har å tilby fra dette utsiktspunktet. Denne kombinasjonen av strand, fjell og yoga vil gi deg en følelse av frihet og fornyelse som varer lenge etter at du reiser hjem.

Vi vil også ha utflukt til bl.a gamlebyen i Atea, hvor vi kommer til å spise en av våre middager etter endt dag. Atea ligger ca 15 minutters kjøretur fra der vi bor   – så her ligger alt til rette for fine dager, uten stress og mas.

Øvrige middager spiser vi i Albir sentrum  – som har et godt og spennede utvalg i gode resturanter, vi tror skal falle i smak for de fleste.

Beskrivelse av timene;

Yin Yoga
Yin yoga er en rolig yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag og komplimenterer de aktive yogatimene. Vi praktiserer pranayama (pusteteknikker) også går vi inn i passive yogastillinger (sittende og liggende), over lengre tid for å frigjøre og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd. Fokuset ligger i å åpne opp området rundt rygg, hofter, skuldre og skape balanse i kroppen. Denne klassen er designed for at du skal få nyte alenetid i stillhet, ro og å fylle opp med ny energi for å ta med ut i ditt daglige liv.

Vinyasa Flow
Vinyasa yoga er en energisk, dynamisk og lekende yogaform hvor det å puste i takt med kroppens bevegelser er et viktig element. Denne synkroniseringen mellom pust og bevegelser resulterer i en svært jevn trening, og det øker mental fokus. På denne klassen får du styrket og åpnet kroppen gjennom oppkvikkende, dynamiske bevegelser og kreative sekvenser. Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro. Denne timen løfter energien, og du kommer ut med en følelse av ny letthet i kropp og sinn.

RelaxYin
RelaxYin er den klassen du går til når du kjenner for en velfortjent belønning. Mer av en restorative type klasse. Enda roligere enn en ren yin yoga klasse. Instruktøren går rundt og gir alle en lett massasje igjennom timen med velduftende, eteriske oljer. Med enkle og få forklaringer får hodet mulighet til å slappe av under timen og tankene vil etterhvert bli stille. Dette er en eksklusiv klasse som har som fokus på å få deg helt ut av hverdagen og inn i en dyp ro som du tar med deg ut i kvelden.

 

Praktisk informasjon

  • Vi starter opp torsdag 1.mai kl 12.00 , og avslutter etter yoga og frokost ca kl 1200-1300 søndag 4.mai.
  • Vi står for yoga matter, og annet treningsutstyr – så her kan du pakke lett til Yoga/styrketrening. Et par gode joggesko,  som du kan bruke på gå eller en liten joggetur med,sammen med en drikkeflaske til vann er også et godt tips.
  • Gjennomsnittstemperaturer for mai er ca 25 grader og det er snitt på 27 soldager pr mnd.
  • Morgen Fly 06:30 fra Oslo, Bergen, Trondheim  – Alicante. Flytid: 3 timer 45 min. Taxi Alicante – Albir. Ca 45-60 min. (avhengig av trafikk)
  • Prisen er basert på 2 personer pr hotellrom i separate senger. Singel rom kan bestilles mot et tillegg i prisen ved påmelding.

Påmelding

Bindene påmelding gjøres i påmeldingsskjema nederst på siden (under bildegalleriet) Du mottar bekreftelse på din mailadressen du oppga ved påmelding.

Depositum forfaller ved påmelding. (2000,-) betales til Nordicfitcamp.com  på VIPPS nr #567450. Restbetaling forfaller februar 2025.

Detaljert timeplan vi bli sendt ut etter påmeldingen er lukket med all praktisk informasjon – så du har god til å lese igjennom denne hjemme før avreise.

 

Inkludert i prisen

Hotell i dobbeltrom, 3 netter

Frokost alle dager

Alle felles aktiviteter; Yoga, styrketrening, meditasjon, utsiktsturer

Transport mellom de ulike aktivitetene

Ikke inkludert  i prisen

Flybillett t/r

Lunsj/middag

Transport t/r flyplass.

Bestill reise 5800,-

    JaØnsker du eget rom? (2500,-)

    JaØnsker du egen leilighet? (3,500,-)

    * Ved å bestille aksepterer du samtidig å være kjent med at denne påmeldingen er bindende, og du bekrefter at du er over 18 år gammel.
    * Påmeldingen vil bli fakturert via mail med sms varsling ved mottatt bestilling.
    AKTUELT

    Internasjonal PT- utd. Marbella
    13.oktober 2024

    Albir Yoga Retreat (NY)
    1. - 4. Mai 2025

    Camp Phuket (NY)
    14. - 23. januar 2025

    Camp Bali (NY)
    2.-10. August 2025