Get Inspired

Get inspired Camp i Marbella er en camp med et veldig varierte aktiviter og treningsøkter. Det som kjennetegner campen er det sosiale samholdet, og ikke minst at du får testet ting du mest sannsynlig ikke har gjort før.

Du vil få gleden av en variert timeplan – ute som inne, og for dere som ha vært med før – vil det også bli spennende nyheter i forhold til tidligere Get Inspired Camper i Marbella. Dagene starter med morgenøkter stort sett fra kl 0700 og har en drøy times varighet, og blir etterfulgt av felles frokost – utover det blir det noe egentid (strand eller shopping kanskje?) før økt nr 2, estimert mellom kl. 16-18 og deretter felles middag ca kl 2000. Det blir også muligheter til egentrening, selv om vi vil være forsiktig med å anbefale det pga den allerede store treningsmengden dere får i løpet av campen. Foredrag og evt workshops legges inn i timeplanen dere får utdelt ved ankomst, hvor vi også går igjennom denne i felleskap – så alle vet hva som er i vente denne uken.

Inkludert i prisen
Frokost på overnattingssted alle dager.
Middag på overnattingssted alle dager minus 1 (frikveld)
Alle aktiviteter, ute som inne, Topptur til La Concha (Marbellas høyeste fjell) Kickboxing/Bryting, Crossfit, Yoga, Death Run, Pirate`s Challenge, Wet`n`Wild.
Extrem hindeløype 2-3 timer. Med instruksjon i forkant. Kåret til en av verdens 10 beste hinderløyper (Men Healths UK august 2018)
2 foredrag. (ca 1 times varighet pr foredrag)

NB! NFC forbeholder seg retten til å gjøre de endringer som er nødvendig til enhver tid i forhold til eksterne aktører/vær etc.

Pris inkluderer innkvartering i hotell/Leilighet.  Består av to separate soverom (1 dobbeltrom med to separate senger og tilhørende bad) og ett enkeltrom med dobbeltseng og eget bad. 3 personer pr leilighet. Felles kjøkken løsning med vaskemuligheter og komfyr. Kjøleskap, fryser og egen terrasse. Samt tilgang til felles innendørs svømmebasseng og boblebad, badstue(!) og biljardbord om man ønsker å roe det hele litt ned mellom slagene. Det er også utendørs svømmebasseng tilknyttet anlegget. Leilighetene er nyoppusset i 2018 og har høy standard. Ønsker du eget soverom så huker du av dette i bestillingen, mot et tillegg i prisen.

 

Her kan du se et klipp fra Campen i Marbella 2018

 

Bestill reise 12,490,-

  JaØnsker du aktivitetspakke i tillegg? (3,500,-)

  JaØnsker du eget rom? (1,500,-)

  JaØnsker du egen leilighet? (3,500,-)

  * Ved å bestille aksepterer du samtidig å være kjent med at denne påmeldingen er bindende, og du bekrefter at du er over 18 år gammel.
  * Påmeldingen vil bli fakturert via mail med sms varsling ved mottatt bestilling.
  AKTUELT

  Camp Phuket 2025 (NY)
  14. - 23. januar 2025

  Besseggen (Topptur)

  Galdhøpiggen 2496 moh (Topptur)

  Marbella Running Camp