Certified Nutrition Coach.
I dag er mennesker mer enn noen gang klar over viktigheten av kosthold, og dets innvirkning på egen helse, trivsel og fysisk prestasjon. Som en konsekvens av dette er det en økende interesse for å endre usunne spisevaner. Men hvilke råd og anbefalinger skal du følge når du mottar forskjellig, og til og med motstridende informasjon fra ulike kilder?

Det er et økende behov for kostholdseksperter. Etterspørselen etter personer med kosthold og ernæringskunnskap øker, og velutdannede ernærings rådgivere er etterspurt. IPTA – International Personal Training Academy – tilbyr deg en av de beste, og mest omfattende internasjonale utdanningene innen ernæringscoaching.

Undervisningen er todelt, og første  del er lærerstyrt undervisning i klasserom i Marbella, med både teori og praktiske oppgaver knyttet til faget. Andre halvdel er web basert , men også her med ukentlig kontakt med faglærer, som både svarer på spørsmål og setter opp web møter, om det er behov for ytterligere støtte.  Vi setter teori om til praksis.

Marbella, nærmere bestemt Puerto Bannus, hjertet på den spanske kysten med deilige strender i en  by som det er umulig å ikke nyte til det fulle. Her vil du kunne ta utdannelsen din i et unikt og spennede miljø.

Dette programmet er designet som en intensiv utdanning med syv intensive dager i Marbella, etterfulgt av seks ukers fjernundervisning. Studiet avsluttes med en teoretisk eksamen.
MÅLGRUPPE
Programmet er beregnet på deg som ønsker å bli sertifisert ernæringscoach, og jobbe profesjonellt innen helse, fitness og ernæring.
VARIGHET
Utdanningstiden er totalt 100 timer fordelt på syv intensive dager i Marbella og seks ukers fjernundervisning.

INNHOLD

Fysiologi
Struktur og funksjon til næringsstoffer
Fordøyelse og ernæringsopptak
Energimetabolisme
Dietter
Mat til spesielle grupper
Matallergier og intoleranser
Kostholdsrelaterte sykdommer
Livsstilsykdommer
Matvitenskap
Kosthold for idrettsutøvere
Antropometri
Kostholdsregistrering og beregninger
Konsultasjoner
Coaching
Forstå og gjennomgå ny forskning

 

PRIS;
Program: 14 990, – NOK 
Dette er et tidsbegrenset tilbud! Prisen inkluderer all fakultetsledet utdanning, opplæring, vitnemål, teoretiske eksamener og lisensbevis.
REISER
Reise og overnatting skjer etter eget skjønn. Vi kan gi deg forslag, avhengig av dine ønsker.
VILKÅR
Her kan du lese de generelle vilkårene for programmene.
DIPLOM
Etter endt kurs vil du motta et vitnemål som viser at du har fullført kurset.

 

SERTIFISERING
Etter endt kurs har du muligheten til å bli en IPTA-sertifisert ernæringscoach. Dette er i form av en teoretisk eksamen (online). Eksamen finner sted fire uker etter endt kurs. Kostnaden for lisensen er inkludert i programmet.

Pris; 14.990,-

  * Ved å bestille aksepterer du samtidig å være kjent med at denne påmeldingen er bindende, og du bekrefter at du er over 18 år gammel.
  * Påmeldingen vil bli fakturert via mail med sms varsling ved mottatt bestilling.
  AKTUELT

  Besseggen (Topptur)

  Galdhøpiggen 2496 moh (Topptur)

  Marbella Running Camp

  Interna. PT utdannelse i Marbella